Væv- og filtarbejde

Professionel hjælp

Vi kan tilbyde enhver form for opsætning af filt og væv

Skal du have opsat væv eller filt, og har du brug for professionel hjælp for at være sikker på at få et flot resultat, så står vi hos Malerfirmaet Jørgen Hansen & Søn klar til at hjælpe dig. Vi er din professionelle samarbejdspartner.

Vi kan tilbyde enhver form for opsætning af filt og væv til fordelagtige priser, herunder både opsætning af glasfilt og opsætning af glasvæv, og vi håndterer opgaver for privatpersoner samt forskellige former for erhvervskunder. Vi løser blandt andet mange opgaver for kunder i Odense, Næsby, Kerteminde og omegn samt på resten af Fyn.

Vi sikrer dig et flot resultat

Arbejdet med opsætning af filt og væv kræver stor faglig viden og grundighed. Derfor anbefaler vi, at du får kompetente fagfolk som os til at håndtere opgaven, så du sikrer dig et resultat, der på alle måder lever op til dine forventninger.

Vi arbejder med både hænder og sjæl. Når vi opsætter filt og væv, sørger vi altid for at komme grundigt ind i alle hjørner, både mellem væggene og mellem loft og væg, så du ikke får nogen synlige samlinger eller overlapninger.

Derudover sørger vi altid for at tilse arbejdet en ekstra gang, før vi afslutter opgaven. Det er vigtigt for os, at resultatet er, præcis som du ønsker det.

Kontakt os og få en pris på professionel opsætning af filt og væv

Har du nogle spørgsmål omkring vores arbejde med opsætning af filt og væv, har du brug for yderligere informationer om, hvordan arbejdet foregår, eller har du en specifik opgave, som du godt kunne tænke dig at indhente en pris på? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om dit forestående projekt. Vi kan kontaktes på flere forskellige måder alt afhængigt af, hvad du foretrækker.

Du kan enten ringe til os på telefon (+45) 20 95 50 99, skrive til vores e-mail post@maleren.org, eller du kan udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Lad os hjælpe dig

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Du er altid velkommen til at kontake os hvis du har spørgsmål eller ønsker et gratis uforpligtende tilbud.