Sæbebehandling af gulve

​Sæbebehandling af gulve af enhver slags

Forskellige gulve kræver forskellig behandling

​Forskellige gulve kræver forskellig behandling, og hos Malerfirmaet Jørgen Hansen & Søn besidder vi stor ekspertise inden for sæbebehandling af gulve.

Vi har gennem tiden sæbebehandlet gulve i alle afskygninger for kunder i Odense, Næsby og på resten af Fyn, og altid er det med et holdbart og professionelt resultat til glæde for kunden.

Rådgivning omkring gulvbehandling

Der findes i dag et utal af muligheder for at få smukke trægulve i hjemmet, på kontoret eller andre steder. Det stiller store krav til viden inden for sæbebehandling af gulve, når de skal vedligeholdes, og det finder du hos os.

Vi kan naturligvis udføre gulvbehandlingen, ligesom vi også kan rådgive omkring, hvordan du vedligeholder og sæbebehandler gulvet. Dette kan vi også gøre, inden du bestiller nyt gulv til huset, så du ikke får købt et gulv, der kræver mere og dyrere vedligeholdelse, end du har lyst til.

Derudover kan vi udføre opgaverne til konkurrencedygtige priser, uden at vi går på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os for en pris på sæbebehandling af gulve

Ønsker du rådgivning eller et uforpligtende tilbud på sæbehandling af dit gulv, så fang os på telefon (+45) 20 95 50 99 eller skriv til vores e-mail post@maleren.org.

Lad os hjælpe dig

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Du er altid velkommen til at kontake os hvis du har spørgsmål eller ønsker et gratis uforpligtende tilbud.