Facaderenovering

Maling af facade og renoveringsarbejde

Trænger facaden til at blive frisket lidt op?

Så kan vi hos Malerfirmaet Jørgen Hansen & Søn hjælpe dig. Vi har i mange år arbejdet med renovering og maling af facade på både ældre og nyere bygninger. Derfor kan vi tilbyde kompetent rådgivning og udførelse af en bred vifte af opgaver til fordelagtige priser for både private husejere og erhvervskunder i Odense, Kerteminde og Næsby samt på hele det øvrige Fyn.

Vi er et alsidigt malerfirma, og vi kan derfor både varetage alle former for indvendig som udvendig maling af hus og erhvervsbygning.

Facadearbejde med udgangspunkt i ejendommens eksisterende stil

Når der skal arbejdes med facader, er det vigtigt, at arbejdet bliver udført med udgangspunkt i ejendommens eksisterende stil, så helhedsresultatet bliver både sammenhængende og pænt. På den måde giver vores arbejde med renovering og maling af facade mest mulig værdi.

Vi har fokus på det gode håndværk og æstetikken

I kraft af vores mangeårige erfaring med facaderenovering og facademaling kan vi sørge for et resultat, som du kan være stolt over at vise frem, og som vi kan være stolte over at have udført.

Vi sætter en dyd i at levere solide resultater, hvor ikke bare håndværket, men også det æstetiske look er i orden. Inden opgavens start tager vi derfor en grundig snak med dig, så vi får afstemt forventningerne til den kommende renovering eller det kommende malerarbejde på bygningens facade. Det er med til at sikre det bedst mulige resultat.

Kontakt os for en pris på renovering og maling af facade

Har du en specifik opgave i forbindelse med renovering eller maling af facade, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på, hører vi meget gerne fra dig. Du skal bare ringe til os på telefon (+45) 20 95 50 99 for en dialog omkring din opgave eller skrive til vores e-mail post@maleren.org. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular, så ringer vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Lad os hjælpe dig

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Du er altid velkommen til at kontake os hvis du har spørgsmål eller ønsker et gratis uforpligtende tilbud.