Istandsættelse ved fraflytning

Istandsættelse ved fraflytning af lejlighed tilbydes her​

Står du over for en fraflytning af lejlighed?

Så hjælper Malerfirmaet Jørgen Hansen & Søn dig gerne med istandsættelsen. Vi er et professionelt malerfirma med stor erfaring inden for faget, hvorfor vi kan varetage mange forskellige opgaver. Vi tilbyder istandsættelse ved fraflytning af lejligheder til kunder i og omkring Odense, Kerteminde og Næsby samt resten af Fyn.

Vores stab af erfarne og veluddannede malere betyder, at vi kan forene effektivitet og kvalitet. Derudover kan vi tilbyde en skarp pris på malerarbejde til alle typer af kunder, herunder både private, erhverv og offentlige institutioner.

Vi hjælper ved fraflytning af lejlighed af alle størrelser

Uanset om du mangler hjælp til istandsættelse ved fraflytning af en stor herskabslejlighed eller en lille studielejlighed, garanterer vi høj kvalitet i såvel grundarbejdet som finish. Hos os er kvaliteten altid i fokus.

Vi er en fleksibel samarbejdspartner, som står klar til hurtigt at kunne rykke ud. Vi lægger vægt på at imødekomme de unikke behov, som den enkelte kunde har. Hos os får du altså altid præcis den løsning, som du har brug for.

Vores primære arbejdsområder inden for istandsættelse af lejlighed ved fraflytning er:

  • spartling
  • ​opsætning af filt
  • maling
  • let slibning af gulve + lak/olie
  • totalløsning af istandsættelse ved fraflytning.

Kontakt os for flere oplysninger om istandsættelse ved fraflytning

Hvis du mangler hjælp til istandsættelse ved fraflytning af lejlighed, så kan du altså med fordel kontakte os for hjælp. Vi garanterer solide og professionelle løsninger af høj kvalitet hver gang.

Ring for flere oplysninger eller et uforpligtende tilbud på telefon: (+45) 20 95 50 99 eller skriv til e-mail: post@maleren.org, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Lad os hjælpe dig

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Du er altid velkommen til at kontake os hvis du har spørgsmål eller ønsker et gratis uforpligtende tilbud.