Fugtsikring

​Fugtsikring af murværk og kælder

Fugtsikring af murværk i nye og ældre bygninger

​​​​Malerfirmaet Jørgen Hansen & Søn tilbyder fugtsikring af murværk i nye og ældre bygninger for kunder i områderne omkring Næsby, Odense, Kerteminde og på resten af Fyn.

Vi har med andre ord specialiseret os i betontætning og fugtsikring af murværk i kældervægge og fundament, men også højere oppe i en ejendom.

Vi benytter kapillarbrydende væsker

Vi benytter specielle katalytiske og kapillarbrydende væsker, når vi skal sikre en cementholdig overflade, som fx en sokkel, mod fugt. Vi kan også behandle fugt i kælder ved hjælp af injicering af væske eller en specialcreme i fugerne.

Fugtsikring sker så tæt på gulvet som muligt, og vi afmonterer, såvidt det er muligt, lister og fodpaneler. Denne fugtsikring kan bremse fugt, inden fugten trækker op over synlige fodpaneler eller lignende.

Murværk skal have en fugtspærre for at eliminere opstigende grundfugt. De fleste ejendomme har derfor sådan en fugtsikring, men det sker, at den simpelthen mangler eller er blevet porøs på grund af dårligt byggeri. Man vidste ganske enkelt ikke bedre før i tiden.

En korrekt fugtsikring kræver desuden, at alle dræn, afløb og stikledninger er intakte, men vi har over 25 års erfaring med malerarbejde, og derfor har vi opnået de relevante kompetencer til at sikre netop din bolig. Vi går aldrig på kompromis med materialevalg og udførelse af vores arbejde.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på fugtsikring

Kontakt Malerfirmaet Jørgen Hansen & Søn på telefon (+45) 20 95 50 99 for at høre mere om fugtsikring eller for at få et uforpligtende tilbud. Du kan også skrive til os på vores e-mail post@maleren.org.​​

Lad os hjælpe dig

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Du er altid velkommen til at kontake os hvis du har spørgsmål eller ønsker et gratis uforpligtende tilbud.