Tapetarbejde

Opsætning af tapet tilbydes

Professionel hjælp til opsætning af tapet

Kunne du tænke dig at få sat et spændende tapet op på væggene, og har du i den forbindelse brug for professionel hjælp til opsætning af tapet? Så står vi hos Malerfirmaet Jørgen Hansen & Søn til din rådighed. Vi har mange års erfaring med tapetopsætning, og vi kan opsætte alle slags tapeter til fordelagtige priser. Herudover stiller vi også gerne vores ekspertise til rådighed i forbindelse med valg af tapet og rådgivning omkring vedligeholdelsen.

Vi tilbyder tapetsering for både privatpersoner og erhvervskunder i Odense, Kerteminde og Næsby samt andre omkringliggende områder og på hele det øvrige Fyn.

Vi garanterer dig for et tilfredsstillende resultat

Hos os er kunden altid i centrum. Dine ønsker og behov er det vigtigste for os, og det gælder, uanset hvilken form for opsætning af tapet du har brug for, og om der er tale om en større eller mindre opgave. Det er din garanti for, at du får et resultat, som du både kan være tilfreds med og stolt over at vise frem.

Vi har kompetencerne og erfaringen til at hjælpe dig med tapetopsætning på almindelige vægge, skråvægge og flere andre steder, og vi sørger altid for en pæn løsning omkring hjørner.

Vi kan tilbyde alle slags tapeter

Hos Malerfirmaet Jørgen Hansen & Søn kan vi tilbyde alle slags tapeter. Vi tilbyder blandt andet:

  • Rutex
  • Skumtapet
  • ​Vinyltapet
  • ​Stiltapet
  • ​Billedtapet

Med os ved din side er det kun fantasien, der sætter grænser.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på opsætning af tapet

Kunne du tænke dig at høre nærmere om vores løsninger i forbindelse med opsætning af tapet, har du brug for rådgivning og vejledning, eller kunne du tænke dig at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud med en konkurrencedygtig pris? Så kontakt os allerede i dag. Vi tilbyder også opsætning af filt.

Ring på telefon (+45) 20 95 50 99, skriv til vores e-mail post@maleren.org eller udfyld vores kontaktformular her på denne side. Så sørger vi for at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Lad os hjælpe dig

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Du er altid velkommen til at kontake os hvis du har spørgsmål eller ønsker et gratis uforpligtende tilbud.